Franskundervisning

Som noget nyt her i Studyhouse Næstved tilbyder vi nu franskundervisning til både unge og voksne.

Vi har allieret os med nogle af de dygtigste franskundervisere i landet, som – udover at snakke sproget flydende – også har rigtig god erfaring med at lære fra sig, til både private og erhverv.


Forretningsfransk til virksomheder og selvstændige samt turistfransk til din næste ferie

Som det er tilfældet med andre fag her i Studyhouse Næstved, tilbyder vi også franskundervisning til voksne.
Det kan være, at du og familien har planlagt en tur til solrige Frankrig, eller at du blot ønsker at gå til begynderundervisning i fransk for at lære det mest romantiske sprog i verden.
Er der brug for erhvervsmæssig franskundervisning, kan vi også klare dette. Vores undervisere er alle trænede i forretningsfransk, så dialogen mellem virksomhederne kan foregå uden problemer og i den ønskede tone – alt efter hvad der er brug for.
Ser du gerne at undervisningen foregår i et af virksomhedens lokaler, kan det selvfølgelig også lade sig gøre.


Vi har jævnligt holdstart
Se priser og information

Har du brug for en oversætter?

Hvis der er noget som virkelig giver bonus, når man handler med folk fra andre lande, er det at respektere deres modersmål efter bedste evne. Det er dog begrænset, hvor langt man når, hvis man ikke er vokset op med sproget.
Korrespondancer, virksomhedsbesøg samt briefings omkring forretningsetik i fransktalende lande, er alle eksempler på områder, hvor det er rart at være i trygge hænder. Med en professionel oversætter bliver dit budskab ikke misforstået eller tabt på gulvet – det samme gælder selvfølgelig også den anden vej.
Står din virksomhed på randen til at lave en rigtig god handel med en fransk samarbejdspartner, er en dygtig oversætter uundværlig.


Lad os ta’ en snak