Dansk – Danskundervisning

Vidste du at?
Koncentrationsbesvær meget ofte skyldes manglende søvn, usund mad og mangel på vitaminer.


Dansk er måske vigtigste fag i folkeskolen

Dansk er et fag som følger eleverne gennem størstedelen af deres skoleophold. Fra vi begynder i børnehaveklasse til vi går ud af folkeskolen, har vi dansk året rundt, fra start til slut. Det er derfor vigtigt at kunne følge med i timerne, hvis man gerne vil have de bedste forudsætninger for videreuddannelse; for det er selvfølgelig muligt både at komme videre i uddannelsessystemet eller at finde et spændende job uden at være god til læsning og skrivning – men det er uden tvivl mere besværligt.Det måske vigtigste fag i folkeskolen

Som forælder kan man være uenig med nogle af de fag, som børnene lærer i skolen. Ikke alle forældre mener, at det er nødvendigt at lære avanceret algebra, digtanalysering og lignende. Der er dog én ting som vi alle kan blive enige om: det er rigtig vigtigt at kunne stave og læse.

Vi styrker dit barns selvtillid

Det er desværre ikke alle børn, som har lige nemt ved at lære at stave og læse. Som i andre fag har barnets helbred og sindstilstand meget at skulle have sagt. Er selvtilliden og helbredet i orden, er der ofte ingen problemer med at forstå hvad læreren siger – også i de mindre sjove fag. Har barnet derimod ringe selvtillid, kan det være svært at følge med de andre i klassen.

Hvis du tror at dit barn har problemer med selvtilliden i skolen, er du velkommen til at kigge forbi til et uforpligtende møde, samt en gratis test, som kan hjælpe os med at lave et personligt program.

Vores grammatikkursus er enkelt, og du vil hurtigt få en god forståelse af grammatikken, så du bedre kan formulere dig uden stavefejl og få et godt grundlag for at lære og forstå et fremmedsprog.

Lad os ta’ snak


  Intet fundet

  Beklager, ingen indlæg matchede dine kriterier.

  Karla

  Jeg har lært, hvordan man dividere og ganger brøker, og jeg har lært hvordan man bruger Wordmat og lært alt muligt om Geogebra. Jeg har også lært noget engelsk og noget geometri, måling og ligninger.

  Karla

  Fantastisk oplevelse – et skoletilbud med masser af rummelighed og plads til individuelle behov

  Vores søn startede hos Studyhouse d. 3. januar 2023 efter næsten 2 års skolevægring. Han manglede hele 8. klasse og halvdelen af 9. klasse. Vi kendte Studyhouse fra bekendte der havde anbefalet det og kendte det fra vores datter der havde benyttet det kortvarig . Da de skoletilbud der var tilbud ikke virkede,  havde vi en kort snak med Preben og han mente godt at han kunne føre  ham op til 9. klasses afgangsprøve i dansk og matematik. Med sin rolige og pragmatiske tilgang, lykkedes det at få genskabt vores søns glæde ved at lære og blive udfordret, og det hele endte med at han bestod alle prøver i både dansk og matematik, så han nu har fået mod på at starte i 10. klasse efter sommerferien.

  Studyhouse får vores allervarmeste anbefalinger – et skoletilbud med masser af rummelighed og plads til individuelle behov 🙂

  Victor

  Det er blevet lettere at læse og hurtigere at lave lektier. jeg er blevet bedre til at læse

  Viktor 6. kl.

  Her lærer du meget helt op til de stor detaljer og ned til de små detaljer. Du lærer også om stumt d og g. Det er jeg rigtig glad for.

  Josefine 5 kl.

  Jeg er blevet bedre til at stave og min læsning er blevet MEGET bedre. Enkelt og dobbeltkonsonant er jeg også blevet bedre til.

  Hjælp til dansk undervisning

  Fra: Rebecca Sørensen og Bastian Sørensen

  Det kan være svært som forældre at hjælpe sine børn, når skolen svigter. Jeg har selv oplevet at have følelsen af afmagt og bare prøvet at hjælpe med at “skyde løs” med opgaver mod mine børn i håb om at de så lærte en ting eller to. Men tit sad enten et barn og faktisk også mor og græd fordi opgaven var håbløs. Vi kunne ikke overskue hvor vi skulle starte og slutte…
  Men så fandt vi søde, dejlige, rolige Preben. Det var vores redning, helt uden at overdrive…. Folkeskolen havde opgivet vores datter og mente at hun var ordblind. Det syntes vi ikke kunne være sandt, men ja, hun var ikke den bedste til at stave og læse, men ordblind…Så kom Preben og hans undervisning af vores søde generte tilbagetrukne datter, og som ugerne gik blev hun glad og udadvendt og mere sikker på sig selv. Nu er der gået et år og Rebecca, som min datter hedder er ikke ordblind, hun læser og skriver og er en glad pige som snart går på sommerferie i 4. klasse. Hun er måske ikke den bedste i hendes klasse, men hun er kommet langt, ikke bare bogligt men også i hendes personlige udvikling, takket været Preben. Det kan vi slet ikke sætte en pris på. Så tusinde tak for alt.
  Og da Rebeccas tvillingebror, Bastian så fik en ny dansk lærer i 5. klasse som sagde at han var lidt bagud, så kom han med ud til undervisning hos Preben. Preben kan det vi forældre ikke kan, nemlig finde problemerne og løse dem og det giver os gladere børn.

  – Janni Sørensen

  Vigga 11 år

  Jeg synes, at det har været sjovt og jeg føler, at jeg har lært en masse og fået noget godt ud af det. Jeg har valgt dansk og engelsk på sommerskolen.

  Albert 13 år

  Jeg har valgt matematik og engelsk på sommerskolen. Jeg føler, at jeg har lært en masse og så har det også været sjovt..