Danskundervisning

Vidste du at?
Koncentrationsbesvær meget ofte skyldes manglende søvn, usund mad og mangel på vitaminer.


Dansk er et fag som følger eleverne gennem størstedelen af deres skoleophold. Fra vi begynder i børnehaveklasse til vi går ud af folkeskolen, har vi dansk året rundt, fra start til slut. Det er derfor vigtigt at kunne følge med i timerne, hvis man gerne vil have de bedste forudsætninger for videreuddannelse; for det er selvfølgelig muligt både at komme videre i uddannelsessystemet eller at finde et spændende job uden at være god til læsning og skrivning – men det er uden tvivl mere besværligt.

Det måske vigtigste fag i folkeskolen

Som forælder kan man være uenig med nogle af de fag, som børnene lærer i skolen. Ikke alle forældre mener, at det er nødvendigt at lære avanceret algebra, digtanalysering og lignende. Der er dog én ting som vi alle kan blive enige om: det er rigtig vigtigt at kunne stave og læse.

Det er desværre ikke alle børn, som har lige nemt ved at lære at stave og læse. Som i andre fag har barnets helbred og sindstilstand meget at skulle have sagt. Er selvtilliden og helbredet i orden, er der ofte ingen problemer med at forstå hvad læreren siger – også i de mindre sjove fag. Har barnet derimod ringe selvtillid, kan det være svært at følge med de andre i klassen.

Hvis du tror at dit barn har problemer med selvtilliden i skolen, er du velkommen til at kigge forbi til et uforpligtende møde, samt en gratis test, som kan hjælpe os med at lave et personligt program.

Vores grammatikkursus er enkelt, og du vil hurtigt få en god forståelse af grammatikken, så du bedre kan formulere dig uden stavefejl og få et godt grundlag for at lære og forstå et fremmedsprog.

Lad os ta’ snakmike3

Mike 7 år

Hej Preben
Tak for hjælpen. Jeg synes du var god til at hjælpe mig.
Mikes mor er også meget glad. Mike skulle have gået o. kl. om, fordi han ikke kunne læse, startede så hos mig og fik lov til at komme i 1. kl. , og nu midt i 1. kl. er han en af de bedste til at læse i klassen.

Læs mere

Carl Emil fra 6 klasse

Da jeg kom var jeg ikke god til at stave, men nu er jeg blevet meget bedre og jeg går ikke i stå, når der er et ord jeg ikke kan. Jeg har også lært nogle gode regler. Tak for hjælpen.

Læs mere

Linnea fra 6 klasse

Jeg er blevet meget bedre til engelsk end for et halvt år siden. Jeg er også blevet mere selvsikker, når jeg læser og jeg har fået et godt ordforråd.

Læs mere