Om Fegu Næstved

Vi tilbyder undervisning til børn og voksne, der har brug for hjælp til læsning, stavning, matematik, engelsk for nybegyndere og lettere øvede samt lektiehjælp på grundskoleniveau.

Studyhouse Fegu Næstved, drives og ejes af Preben Iversen, som har over 20 års erfaring, i privat undervisning, lektiehjælp og coaching.

Studyhouse, hvem er det?

Det skal være sjovt at lære noget!

Det har vi gjort til vores bærende princip, hvad enten det handler om læsning, stavning, matematik, fysik/kemi, biologi, engelsk, tysk, fransk m.m. – fra 1. klasse og helt op til studentereksamen!

Vi tager hensyn til den enkelte elevs læringsstil og skræddersyr undervisningen efter individuelle behov. Hundredevis af tilfredse elever og forældre har nydt godt af vores erfaring siden vi startede i 2004.

Læs om undervisning

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer- barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om.
Den første studiebarriere er MANGEL PÅ MASSE (de konkrete, virkelige, fysiske genstande). Mangler man de konkrete, virkelige, fysiske genstande, man studerer om, bliver studiet for teoretisk.

Læs mere