Undervisning

Det skal være sjovt at lære noget!
Det har vi gjort til vores bærende princip, hvad enten det handler om læsning, stavning, matematik, engelsk, tysk m.m. – fra 1. klasse og helt op til studentereksamen!


Børn og unge

bornogunge

 

Her hos os kan vi hjælpe dit barn med mere end blot at blive bedre til et fag i skolen. For mange børns vedkommende handler det nemlig mere om, at de har mistet lysten til at lære.

Læs mere

Danskundervisning

danskundervisning

 

Dansk er et fag som følger eleverne gennem størstedelen af deres skoleophold. Fra vi begynder i børnehaveklasse til vi går ud af folkeskolen, har vi dansk året rundt, fra start til slut.

Læs mere

Karrierevalg

karrievalg

 

Her i 2014 er der så mange muligheder når det kommer til job og karriere, at det næsten er umuligt at vælge.

Læs mere

 

Lektiehjælp

lektiehjaelp

 

Matematik, dansk, engelsk, tysk, biologi og så videre. Alle skolefag kan til tider give både frustrationer og hovedpine; især hvis man har svært ved at forstå selve faget – det laver vi om på.

Læs mere

Voksenundervisning

voksenundervisning

 

Vi har gennem tiden arbejdet med mange voksne, der har haft stor succes med at bruge ekstra uddannelse, som et springbræt til et bedre job.

Læs mere

Sprogundervisning

sprog

 

At lære et nyt sprog er en rejse, dit barn ikke må gå glip af.

Læs mere

 

Sommerskole

sommekolebanner

 

Sommerferien er også en tid hvor elever, der har problemer med et eller flere fag i skolen, har mulighed for at dygtiggøre sig.

Læs mere

franskundervisning

matematik

 

Som noget nyt her i Studyhouse Næstved tilbyder vi nu franskundervisning til både unge og voksne.

Vi har allieret os med nogle af de dygtigste franskundervisere i landet, som – udover at snakke sproget flydende – også har rigtig god erfaring med at lære fra sig, til både private og erhverv.

Læs mere

Matematik

matematik

 

Desværre har mange elever udelukkende et dårligt forhold til matematik, fordi de på et eller andet tidspunkt er faldet bagud, og dermed ikke når at indhente resten af klassen.

I stedet for at se det hele som et ræs, bør man indtage matematik i små bidder – dét kan vi hjælpe dit barn med.

Læs mere