Sprogundervisning

Vidste du at?
Når du studerer et nyt sprog, opstår der vækst i det område af hjernen, som er forbundet med hukommelse og orienteringsevne.


At mestre mere end ét sprog er for de fleste både praktisk og tilfredsstillende. Der er noget specielt ved at udveksle samtaler med folk fra andre lande.

Vi starter alle med de obligatoriske ”Hello” og ”My name is..”. Det er sådan vi lærer, trin for trin, hvordan man kommunikerer med folk fra andre lande og kulturer. At lære et nyt sprog er en rejse, dit barn ikke må gå glip af.

Det er dog ikke alle der har lige nemt ved at lære nye sprog; noget som kan lede til frustrationer og skoletræthed, hver gang faget står på skemaet. Heldigvis har vi gennem årene haft mulighed for at arbejde og hjælpe rigtig mange elever, som af den ene eller anden grund, ikke har haft nemt ved sprog.

Den viden og ekspertise vil vi gerne give videre til dig og dit barn.

Anderledes end andre fag

Matematik, dansk og andre lignende fag er bygget op på en anderledes måde, end når du for eksempel skal lære sprog som engelsk eller tysk.

Her i Studyhouse Fegu Næstved har vi forståelse for, hvorfor nogle elever har svært ved at følge med resten af klassen. Derfor har vi udviklet de helt rigtige metoder, til at styrke dit barns sproglige evner.

Lad os ta’ en snakFrederik 7. kl.

I mit forløb hos Preben har jeg lært tonsvis af tyske bøjninger, og hvordan man kan bruge og bøje tyske udsagnsord og navneord. Preben bruger en slags trin-læring, hvilket er mega smart, fordi så kan man starte lige præcist på det trin dit niveau passer til.

Læs mere

Fredrik 8. kl.

Jeg synes, at det har været godt og jeg har lært noget. Jeg er faktisk blevet meget bedre til engelsk, og det kan jeg også se på mine karakterer, fordi de er blevet bedre. Det er jeg glad for.
Læs mere

Sofie 6. kl.

Jeg synes selv, at jeg er blevet meget bedre til engelsk. nu kan jeg næsten læse en hel bog på engelsk selv. Det har også været super sjovt at være her. Preben du har hjulpet mig rigtig meget både med dansk og engelsk. Tak fordi du gad at hjælpe mig.

Læs mere