Lektiehjælp

Vidste du at?
Hjernen er det organ i kroppen, der har brug for mest ilt. Selv om den kun udgør knap to procent af kroppens vægt, så bruger den cirka 20 procent af den ilt, som hjertet pumper rundt i kroppen via blodet. Derfor er ilt nøglen til at komme igennem dine lektier. Så sæt dig lidt på terrassen eller luft godt ud, inden du går i gang med lektierne.


Har dit barn brug for lidt ekstra hjælp til et besværligt emne eller fag?

Matematik, dansk, engelsk, tysk, biologi og så videre. Alle skolefag kan til tider give både frustrationer og hovedpine; især hvis man har svært ved at forstå selve faget – det laver vi om på.

Med over 20 års erfaring inden for privatundervisning, kan vi hjælpe dit barn – hvad end der er tale om en 6-årig eller en teenager – med at forstå de forskellige fag.

Hjælp med tidligere opgaver

Her i Studyhouse Fegu Næstved tager vi også fat i de opgaver, som eleven tidligere har haft problemer med. I visse fag dukker de samme problemstillinger nemlig op igen, hvilket er mindre sjovt for den stakkels elev, som håbede på at dét kapitel var overstået

Kig forbi huset – det er både gratis og uforpligtende

At finde den rigtige lærer eller virksomhed til privatundervisning kan være lidt af en udfordring – hvad nu hvis der bare ikke er kemi mellem underviser og elev? For at I kan føle jer trygge, tilbyder vi alle nysgerrige forældre at kigge forbi vores Studyhouse, hvor vi kan få os en snak om, hvad I vil have hjælp med.

Hvis I ønsker det, kan vi også udføre en kort test, som kan hjælpe os med at lægge den helt rigtige strategi til privatundervisningen. Som nævnt ovenfor er både mødet og testen 100% gratis. Det hele foregår i trygge omgivelser og i det tempo, som passer eleven bedst.


Nu kan vi også tilbyde undervisning og lektiehjælp i matematik på C og B niveau

Lad os ta’ en snakmike3

Mike 7 år

Hej Preben
Tak for hjælpen. Jeg synes du var god til at hjælpe mig.
Mikes mor er også meget glad. Mike skulle have gået o. kl. om, fordi han ikke kunne læse, startede så hos mig og fik lov til at komme i 1. kl. , og nu midt i 1. kl. er han en af de bedste til at læse i klassen.

Læs mere

Carl Emil fra 6 klasse

Da jeg kom var jeg ikke god til at stave, men nu er jeg blevet meget bedre og jeg går ikke i stå, når der er et ord jeg ikke kan. Jeg har også lært nogle gode regler. Tak for hjælpen.

Læs mere

Linnea fra 6 klasse

Jeg er blevet meget bedre til engelsk end for et halvt år siden. Jeg er også blevet mere selvsikker, når jeg læser og jeg har fået et godt ordforråd.

Læs mere