Lektiehjælp

Vidste du at?
Hjernen er det organ i kroppen, der har brug for mest ilt. Selv om den kun udgør knap to procent af kroppens vægt, så bruger den cirka 20 procent af den ilt, som hjertet pumper rundt i kroppen via blodet. Derfor er ilt nøglen til at komme igennem dine lektier. Så sæt dig lidt på terrassen eller luft godt ud, inden du går i gang med lektierne.


Har dit barn brug for lidt ekstra hjælp til et besværligt emne eller fag?

Matematik, dansk, engelsk, tysk, biologi og så videre. Alle skolefag kan til tider give både frustrationer og hovedpine; især hvis man har svært ved at forstå selve faget – det laver vi om på.

Med over 20 års erfaring inden for privatundervisning, kan vi hjælpe dit barn – hvad end der er tale om en 6-årig eller en teenager – med at forstå de forskellige fag.

Hjælp med tidligere opgaver

Her i Studyhouse Fegu Næstved tager vi også fat i de opgaver, som eleven tidligere har haft problemer med. I visse fag dukker de samme problemstillinger nemlig op igen, hvilket er mindre sjovt for den stakkels elev, som håbede på at dét kapitel var overstået

Kig forbi huset – det er både gratis og uforpligtende

At finde den rigtige lærer eller virksomhed til privatundervisning kan være lidt af en udfordring – hvad nu hvis der bare ikke er kemi mellem underviser og elev? For at I kan føle jer trygge, tilbyder vi alle nysgerrige forældre at kigge forbi vores Studyhouse, hvor vi kan få os en snak om, hvad I vil have hjælp med.

Hvis I ønsker det, kan vi også udføre en kort test, som kan hjælpe os med at lægge den helt rigtige strategi til privatundervisningen. Som nævnt ovenfor er både mødet og testen 100% gratis. Det hele foregår i trygge omgivelser og i det tempo, som passer eleven bedst.
Nu kan vi også tilbyde undervisning og lektiehjælp i matematik på C og B niveau

Lad os ta’ snak


Sommerskole og undervisning i skoleferien

Vi er åbent i hele skoleferien, hvor vi kører vores populære sommerskole om formiddagen og individuel undervisning om eftermiddagen. Vi har allerede indskrevet flere elever, så skynd dig at ringe og booke, hvis du har ønske om sommerskole i en bestemt uge eller to.

Vi er klar – også i corona tider

Selvom vi skal passe på og det skal vi. Så har Studyhouse Næstved åben som (næsten) normalt. Vi tager selvfølgelig de forholdsregler det kræver og passer godt på os selv og vores elever. Vil du vide mere så skriv eller ring til Preben.

Maja 7. kl.

Det har været godt for Maja at være hos Preben, hun er helt klart blevet stærkere og bedre i dansk.

Hjælp til dansk undervisning

Efter at føle os svigtet af det danske folkeskolesystem i forhold til vores datters indlæring, især i dansk, var det en stor lettelse at møde Preben og hans måde at undervise på.
Vi havde oplevet at vores datter var nødt til at gå en klasse ned, men havde stadigvæk svært ved det faglige og var meget ked af at gå i skole. Så efter et år med ekstra undervisning på skolen og ekstra lektier derhjemme, så kunne hun stadigvæk ikke det samme, som de andre piger i hendes klasse. Så lavede skolen en ordblindetest på Rebecca, men kun fordi det var tid til, at man nu testede alle i hendes klasse på hendes niveau. Resultatet ifølge skolen var, at Rebecca var ordblind. Hendes far og jeg, var ikke enige og her fandt vi heldigvis Preben. Rebecca har nu gået hos Preben i et halvt år og hun er langt fra ordblind, bare tabt af systemet og er nu godt igang med at lære at læse og skrive på 4.klasse niveau. Vi har nu en glad pige, der tror på sig selv og sin fremtid. Jeg tør ikke tænke på, vores verden uden Preben. Han Hjælper nu også Rebecca’s bror med at blive bedre til dansk.

Janni Sørensen

Fantastisk

Det bedste vi nogen sinde har gjort for vores datter 😊 vi har prøvet mange ting, da vores datter er ordblind, men som Preben sagde den gang man kan ikke blive ved med at bygge oven på når man ikke har fanget det nederste lag. Han har jo evigt ret, vi skulle have startet hos Preben for længe siden, men nu må vi se fremad og glæde os over hvor meget vores Britt kan nu, og hendes nationale test i skolen er blevet meget bedere😊
Britt startede hos Preben i 7 klasse.
Så tvivl ikke der er håb for alle.

Britt Hollænder

Lært at læse

Det har været sjovt at være her. Nu har jeg lært at læse og jeg synes det nu er nemt at skrive. Jeg synes jeg har lært noget.
Silje 3. klasse

Nikoline 4. klasse

Jeg er blevet meget bedre til at læse og stave. Jeg er blevet bedre til at forstå det jeg læser. Det har været sjovt. Nikoline 10 år

Mads

Jeg synes,, at jeg har fået godt styr på grammatikken  her på sommerskolen. Nu er jeg klar til at starte i skole.

Britt

Jeg har lært at læse og har lyst til at læse nu. Til at starte med havde jeg angst for at læse for andre og fremlægge. Bare ordet læse gjorde mig helt utilpas. men nu læser og staver jeg meget bedre og skolen går meget bedre og Preben har åbnet den verden for mig på en sjov måde. Da jeg gik i 4. klasse fandt vi ud af, at jeg var ordblind og det kørte mig helt ned for jeg følte mig helt anderledes. Nu føler jeg mig som de andre i klassen. Jeg mangler lidt på stavningen endnu, men jeg fortsætter til det bliver godt. Nu tror jeg på det. Så tak for det Preben.

Emilie 13 år

Jeg synes det har været dejligt at gå her, er rigtig glad for det. jeg har lavet matematik, dansk og engelsk. Det jeg har været mest glad var engelsk. Jeg kan mærke, jeg vil det mere.

Victor fra 6. Klasse

Jeg har lært en masse engelsk i denne uge og det er godt, for så kan jeg bruge det i skolen. Happy end.

Julie P. Fra 7. Klasse

Jeg synes, at jeg har lært mange nye ord på engelsk. Jeg har også mødt nogle søde mennesker, og jeg har fået frisket meget af det, jeg vidste op, og det er dejligt, fordi jeg skal jo starte i skole på mandag.

Emilie fra 9. Klasse

Jeg har fået mere styr på grammatikken. Komma er jeg også blevet bedre til. Jeg er rigtig glad for at have været her. Har fået mere ud af det, end jeg regnede med. Er glad for at der findes denne sommerskole.

Andreas fra 4. Klasse

Jeg har lært at stave og skrive pænt. Jeg har lært rigtig meget på denne uge.

Mie Fra 10. Klasse

Jeg har været her i 2 uger og jeg synes det har været 2 virkelig fede uger. Jeg har lært så meget engelsk. Før jeg kom på sommerskole gik jeg let forbi alt engelsk på facebook, men nu er jeg begyndt at interessere for, hvad der egentlig står og kan nu forstå det meste af det , nogle ord skal dog slås op. Men jeg er da godt nok stolt og glad for, at jeg er nået så langt. Har gennemsnitligt lavet 1 mappe engelsk på en dag. Det er simpelthen for vildt.

Maja fra 9. Klasse

Jeg har lært hvordan man beregner målestoksforhold, hældningstal, grafer, forskrifter og valuta. Jeg er blevet meget mere sikker på de ting, som jeg laver, specielt prøverne. Jeg føler, at jeg lærer meget mere ved at være på sommerskole end når jeg kun kommer 1,5 timer om ugen.

Frederik 7. Klasse

Jeg har lært at regne inde i hovedet. Jeg har også lært bogstavernes lyde. Det er blevet nemmere med dansk og matematik.

Isabella Fra 10. Klasse

I mit forløb hos Preben har jeg lært tonsvis af tyske bøjninger, og hvordan man kan bruge og bøje tyske udsagnsord og hvordan man bøjer navneord til flertal. Preben bruger en slags trinlæring, hvilket er mega smart, fordi så kan man starte lige præcis på det trin dit niveau passer til.

Line 9. Klasse

Jeg har personligt fået meget ud af de fem dage, jeg har været elev her . Jeg har lært en masse nyt om nogle ting, jeg ikke helt havde styr på, og jeg føler, at jeg har nået det mål, jeg havde sat mig for. Jeg føler mig nu meget mere klar til at starte på gymnasiet her efter sommerferien. Tak!!

Ella 8. Klasse

Jeg har lært en masse matematik! Før jeg kom her kunne jeg hverken gange eller dividere, og nu kan jeg det meget mere!! Så jeg vil sige, at jeg har fået stor succes på denne uge. Jeg har fået bedre forståelse for matematik. Jeg er sikker på, at det bliver nemmere og sjovere at lave matematik i skolen nu. Tusind tak Preben.

Frederik 6. Klasse

Det har været godt. Jeg synes, at jeg er blevet bedre til at læse og skrive. Det har været sjovt at være her. Det har været rart, at man kan tage det i sit eget tempo, så man ikke bliver stresset.

Oliver 6. kl.

Jeg har lært at lave ligninger, brøker, dividere metoder og gange metoder.

Isabella 3. kl.

Første gang vidste jeg ikke så meget, men da jeg mødte Preben blev det helt anderledes. Jeg lærte plus og minus og gange og tabellerne.

Caroline 7. kl.

Min oplevelse af sommerskolen har været rigtig god. Jeg har fået det grundlæggende engelsk lært, som jeg aldrig havde haft før fra de mindre klasser. Jeg har lært remserne udenad ( de vigtigste). Jeg har fået noget mere selvtillid og er begyndt at tro mere på mig selv i sproget. Der har været nogle ting, som jeg har sprunget lige igennem, fordi jeg godt kunne det, men der har også været en del udfordringer, hvilket jeg kun synes er godt. Jeg har lært en hel masse på blot 5 dage! Tak for hjælpen.

Deniz 11 år

(Sommerskole)
Jeg er blevet god til at lave minusstykker og bedre til at gange og læse. Det har været sjovt at være på sommerskole. Jeg har mødt mange nye mennesker, haft nogle gode pauser, hvor vi har spillet bordfodbold og dart.

Mike 7 år

Tak for hjælpen. Jeg synes du var god til at hjælpe mig.

Mikes mor er også meget glad. Mike skulle have gået o. kl. om, fordi han ikke kunne læse, startede så hos mig og fik lov til at komme i 1. kl. , og nu midt i 1. kl. er han en af de bedste til at læse i klassen.