Franskundervisning

Som noget nyt her i Studyhouse Næstved tilbyder vi nu franskundervisning til både unge og voksne.

Vi har allieret os med nogle af de dygtigste franskundervisere i landet, som – udover at snakke sproget flydende – også har rigtig god erfaring med at lære fra sig, til både private og erhverv.


Forretningsfransk til virksomheder og selvstændige samt turistfransk til din næste ferie

Som det er tilfældet med andre fag her i Studyhouse Næstved, tilbyder vi også franskundervisning til voksne.
Det kan være, at du og familien har planlagt en tur til solrige Frankrig, eller at du blot ønsker at gå til begynderundervisning i fransk for at lære det mest romantiske sprog i verden.
Er der brug for erhvervsmæssig franskundervisning, kan vi også klare dette. Vores undervisere er alle trænede i forretningsfransk, så dialogen mellem virksomhederne kan foregå uden problemer og i den ønskede tone – alt efter hvad der er brug for.
Ser du gerne at undervisningen foregår i et af virksomhedens lokaler, kan det selvfølgelig også lade sig gøre.

Har du brug for en oversætter?

Hvis der er noget som virkelig giver bonus, når man handler med folk fra andre lande, er det at respektere deres modersmål efter bedste evne. Det er dog begrænset, hvor langt man når, hvis man ikke er vokset op med sproget.
Korrespondancer, virksomhedsbesøg samt briefings omkring forretningsetik i fransktalende lande, er alle eksempler på områder, hvor det er rart at være i trygge hænder. Med en professionel oversætter bliver dit budskab ikke misforstået eller tabt på gulvet – det samme gælder selvfølgelig også den anden vej.
Står din virksomhed på randen til at lave en rigtig god handel med en fransk samarbejdspartner, er en dygtig oversætter uundværlig.

Lad os ta’ snak  Tilbage for fuld styrke

  Ingen restriktioner og tilbage til normal hverdag med undervisning.

  Der rengøres grundigt og der sprittes naturligvis af som anbefalingerne siger.

  Jeg glæder mig til at se jer alle under  normale omstændigheder igen og glæder mig især til at kunne åbne min populære sommerskole.

  Vi holder afstand, spritter af og passer på hinanden.

  Vi tager selvfølgelig stadig vores forholdsregler i forhold til corona. Er du eller dine forældre utrygge så ringe eller skriv til mig.

  Frederikke 14 år

  Det jeg har fået ud af sommerugen er, at jeg er blevet bedre til engelsk og jeg har fået en bedre forståelse med engelsk. Jeg synes det har været godt, at man kun var to, og at man også har lavet nogle sjove ting.

  Isabella 10 år

  Jeg kan nu læse de 120 ord uden fejl. Jeg synes også jeg er blevet bedre til at læse og stave. Jeg synes det har været sjovt og vi har også leget nogle lege.

  Maja 7. kl.

  Det har været godt for Maja at være hos Preben, hun er helt klart blevet stærkere og bedre i dansk.

  Lært at læse

  Det har været sjovt at være her. Nu har jeg lært at læse og jeg synes det nu er nemt at skrive. Jeg synes jeg har lært noget.
  Silje 3. klasse

  Nikoline 4. klasse

  Jeg er blevet meget bedre til at læse og stave. Jeg er blevet bedre til at forstå det jeg læser. Det har været sjovt. Nikoline 10 år

  Mads

  Jeg synes,, at jeg har fået godt styr på grammatikken  her på sommerskolen. Nu er jeg klar til at starte i skole.

  Britt

  Jeg har lært at læse og har lyst til at læse nu. Til at starte med havde jeg angst for at læse for andre og fremlægge. Bare ordet læse gjorde mig helt utilpas. men nu læser og staver jeg meget bedre og skolen går meget bedre og Preben har åbnet den verden for mig på en sjov måde. Da jeg gik i 4. klasse fandt vi ud af, at jeg var ordblind og det kørte mig helt ned for jeg følte mig helt anderledes. Nu føler jeg mig som de andre i klassen. Jeg mangler lidt på stavningen endnu, men jeg fortsætter til det bliver godt. Nu tror jeg på det. Så tak for det Preben.

  Emilie 13 år

  Jeg synes det har været dejligt at gå her, er rigtig glad for det. jeg har lavet matematik, dansk og engelsk. Det jeg har været mest glad var engelsk. Jeg kan mærke, jeg vil det mere.