Franskundervisning

Som noget nyt her i Studyhouse Næstved tilbyder vi nu franskundervisning til både unge og voksne.

Vi har allieret os med nogle af de dygtigste franskundervisere i landet, som – udover at snakke sproget flydende – også har rigtig god erfaring med at lære fra sig, til både private og erhverv.


Forretningsfransk til virksomheder og selvstændige samt turistfransk til din næste ferie

Som det er tilfældet med andre fag her i Studyhouse Næstved, tilbyder vi også franskundervisning til voksne.
Det kan være, at du og familien har planlagt en tur til solrige Frankrig, eller at du blot ønsker at gå til begynderundervisning i fransk for at lære det mest romantiske sprog i verden.
Er der brug for erhvervsmæssig franskundervisning, kan vi også klare dette. Vores undervisere er alle trænede i forretningsfransk, så dialogen mellem virksomhederne kan foregå uden problemer og i den ønskede tone – alt efter hvad der er brug for.
Ser du gerne at undervisningen foregår i et af virksomhedens lokaler, kan det selvfølgelig også lade sig gøre.

Har du brug for en oversætter?

Hvis der er noget som virkelig giver bonus, når man handler med folk fra andre lande, er det at respektere deres modersmål efter bedste evne. Det er dog begrænset, hvor langt man når, hvis man ikke er vokset op med sproget.
Korrespondancer, virksomhedsbesøg samt briefings omkring forretningsetik i fransktalende lande, er alle eksempler på områder, hvor det er rart at være i trygge hænder. Med en professionel oversætter bliver dit budskab ikke misforstået eller tabt på gulvet – det samme gælder selvfølgelig også den anden vej.
Står din virksomhed på randen til at lave en rigtig god handel med en fransk samarbejdspartner, er en dygtig oversætter uundværlig.

Lad os ta’ snak  Tilbage for fuld styrke

  Ingen restriktioner og tilbage til normal hverdag med undervisning.

  Der rengøres grundigt og der sprittes naturligvis af som anbefalingerne siger.

  Jeg glæder mig til at se jer alle under  normale omstændigheder igen og glæder mig især til at kunne åbne min populære sommerskole.

  Vi holder afstand, spritter af og passer på hinanden.

  Vi tager selvfølgelig stadig vores forholdsregler i forhold til corona. Er du eller dine forældre utrygge så ringe eller skriv til mig.

  Victor fra 6. Klasse

  Jeg har lært en masse engelsk i denne uge og det er godt, for så kan jeg bruge det i skolen. Happy end.

  Julie P. Fra 7. Klasse

  Jeg synes, at jeg har lært mange nye ord på engelsk. Jeg har også mødt nogle søde mennesker, og jeg har fået frisket meget af det, jeg vidste op, og det er dejligt, fordi jeg skal jo starte i skole på mandag.

  Emilie fra 9. Klasse

  Jeg har fået mere styr på grammatikken. Komma er jeg også blevet bedre til. Jeg er rigtig glad for at have været her. Har fået mere ud af det, end jeg regnede med. Er glad for at der findes denne sommerskole.

  Andreas fra 4. Klasse

  Jeg har lært at stave og skrive pænt. Jeg har lært rigtig meget på denne uge.

  Mie Fra 10. Klasse

  Jeg har været her i 2 uger og jeg synes det har været 2 virkelig fede uger. Jeg har lært så meget engelsk. Før jeg kom på sommerskole gik jeg let forbi alt engelsk på facebook, men nu er jeg begyndt at interessere for, hvad der egentlig står og kan nu forstå det meste af det , nogle ord skal dog slås op. Men jeg er da godt nok stolt og glad for, at jeg er nået så langt. Har gennemsnitligt lavet 1 mappe engelsk på en dag. Det er simpelthen for vildt.

  Maja fra 9. Klasse

  Jeg har lært hvordan man beregner målestoksforhold, hældningstal, grafer, forskrifter og valuta. Jeg er blevet meget mere sikker på de ting, som jeg laver, specielt prøverne. Jeg føler, at jeg lærer meget mere ved at være på sommerskole end når jeg kun kommer 1,5 timer om ugen.

  Frederik 7. Klasse

  Jeg har lært at regne inde i hovedet. Jeg har også lært bogstavernes lyde. Det er blevet nemmere med dansk og matematik.

  Isabella Fra 10. Klasse

  I mit forløb hos Preben har jeg lært tonsvis af tyske bøjninger, og hvordan man kan bruge og bøje tyske udsagnsord og hvordan man bøjer navneord til flertal. Preben bruger en slags trinlæring, hvilket er mega smart, fordi så kan man starte lige præcis på det trin dit niveau passer til.