Franskundervisning

Som noget nyt her i Studyhouse Næstved tilbyder vi nu franskundervisning til både unge og voksne.

Vi har allieret os med nogle af de dygtigste franskundervisere i landet, som – udover at snakke sproget flydende – også har rigtig god erfaring med at lære fra sig, til både private og erhverv.


Forretningsfransk til virksomheder og selvstændige samt turistfransk til din næste ferie

Som det er tilfældet med andre fag her i Studyhouse Næstved, tilbyder vi også franskundervisning til voksne.
Det kan være, at du og familien har planlagt en tur til solrige Frankrig, eller at du blot ønsker at gå til begynderundervisning i fransk for at lære det mest romantiske sprog i verden.
Er der brug for erhvervsmæssig franskundervisning, kan vi også klare dette. Vores undervisere er alle trænede i forretningsfransk, så dialogen mellem virksomhederne kan foregå uden problemer og i den ønskede tone – alt efter hvad der er brug for.
Ser du gerne at undervisningen foregår i et af virksomhedens lokaler, kan det selvfølgelig også lade sig gøre.

Har du brug for en oversætter?

Hvis der er noget som virkelig giver bonus, når man handler med folk fra andre lande, er det at respektere deres modersmål efter bedste evne. Det er dog begrænset, hvor langt man når, hvis man ikke er vokset op med sproget.
Korrespondancer, virksomhedsbesøg samt briefings omkring forretningsetik i fransktalende lande, er alle eksempler på områder, hvor det er rart at være i trygge hænder. Med en professionel oversætter bliver dit budskab ikke misforstået eller tabt på gulvet – det samme gælder selvfølgelig også den anden vej.
Står din virksomhed på randen til at lave en rigtig god handel med en fransk samarbejdspartner, er en dygtig oversætter uundværlig.

Lad os ta’ snak  Intet fundet

  Beklager, ingen indlæg matchede dine kriterier.

  Line 9. Klasse

  Jeg har personligt fået meget ud af de fem dage, jeg har været elev her . Jeg har lært en masse nyt om nogle ting, jeg ikke helt havde styr på, og jeg føler, at jeg har nået det mål, jeg havde sat mig for. Jeg føler mig nu meget mere klar til at starte på gymnasiet her efter sommerferien. Tak!!

  Ella 8. Klasse

  Jeg har lært en masse matematik! Før jeg kom her kunne jeg hverken gange eller dividere, og nu kan jeg det meget mere!! Så jeg vil sige, at jeg har fået stor succes på denne uge. Jeg har fået bedre forståelse for matematik. Jeg er sikker på, at det bliver nemmere og sjovere at lave matematik i skolen nu. Tusind tak Preben.

  Frederik 6. Klasse

  Det har været godt. Jeg synes, at jeg er blevet bedre til at læse og skrive. Det har været sjovt at være her. Det har været rart, at man kan tage det i sit eget tempo, så man ikke bliver stresset.

  Oliver 6. kl.

  Jeg har lært at lave ligninger, brøker, dividere metoder og gange metoder.

  Isabella 3. kl.

  Første gang vidste jeg ikke så meget, men da jeg mødte Preben blev det helt anderledes. Jeg lærte plus og minus og gange og tabellerne.

  Caroline 7. kl.

  Min oplevelse af sommerskolen har været rigtig god. Jeg har fået det grundlæggende engelsk lært, som jeg aldrig havde haft før fra de mindre klasser. Jeg har lært remserne udenad ( de vigtigste). Jeg har fået noget mere selvtillid og er begyndt at tro mere på mig selv i sproget. Der har været nogle ting, som jeg har sprunget lige igennem, fordi jeg godt kunne det, men der har også været en del udfordringer, hvilket jeg kun synes er godt. Jeg har lært en hel masse på blot 5 dage! Tak for hjælpen.

  Deniz 11 år

  (Sommerskole)
  Jeg er blevet god til at lave minusstykker og bedre til at gange og læse. Det har været sjovt at være på sommerskole. Jeg har mødt mange nye mennesker, haft nogle gode pauser, hvor vi har spillet bordfodbold og dart.

  Mike 7 år

  Tak for hjælpen. Jeg synes du var god til at hjælpe mig.

  Mikes mor er også meget glad. Mike skulle have gået o. kl. om, fordi han ikke kunne læse, startede så hos mig og fik lov til at komme i 1. kl. , og nu midt i 1. kl. er han en af de bedste til at læse i klassen.