Sommerskole

Sommerskolen 2019 er i ugerne 27 til 32. Så kender I nogen, som kunne trænge til et lille boost i et fag eller vil være hurtigere til at læse til sommer, så er vi allerede begyndt at skrive elever op.


Styrk din karakter og byg din fremtid

Den danske sommerferie er utrolig lang – og heldigvis for det. Børnene har godt af at få nydt solen, være sammen med vennerne og få genopladet batterierne, så de er klar til nye opgaver og udfordringer.

Sommerferien er også en tid hvor elever, der har problemer med et eller flere fag i skolen, har mulighed for at dygtiggøre sig. Vi mener,  at vi kan gøre en forskel for danske elever; derfor har vi nu i flere år givet forældre mulighed for at tilmelde deres børn vores sommerskole, hvor vi tager hånd om elevens faglige problemer.Sammenhold på sommerskolen

Det handler ofte om manglende selvtillid, når en elev ikke klarer sig godt i et fag. Når vi afholder sommerskolen, vil dit barn være omringet af andre børn, der står i samme situation. Udover at dit barn bliver meget bedre udrustet til at klare skolen fremover, opstår der også tit venskaber på sommerskolen.

Vi sørger for at dit barn forstår de forskellige metoder og værktøjer der skal til, for at løse fremtidige problemer inden for faget. Vigtigst af alt sørger vi for, at selvtilliden og lysten til at lære, igen er på plads.


Information

Information

Sommerskolen bliver afholdt
Mandag – Fredag kl. 9.30 – 12.45

Pris:

1 modul
15 timer kr. 3400,-

2 moduler
30 timer kr. 5400,-

Hvis man ønsker mere tid, kan dette tilkøbes i 1.5 times moduler.
 

Bliv ringet op

Eller ring på telefon: 20213979

  


Mathilde 10. kl. engelsk

Efter to uger på sommerskole har jeg lært meget mere engelsk grammatik end jeg kunne før jeg kom. Jeg har aldrig lært om lydene på bogstaverne før, så det er jeg rigtig glad for at have lært. Derudover har jeg fået et større og bedre ordforråd.

Sarah 1.g matematik

Jeg synes at denne uge har været meget lærerig. Da jeg kom ind følte jeg mig blank. Jeg havde en bevidsthed om, at det var vigtigt, at blive bedre til matematik, så jeg kan klare mig igennem gymnasiet. Men jeg havde ingen selvtillid inden for emnet. Jeg håbede det bedste. Jeg var klar til at prøve at sætte mig ind i det og håbede, det ville give mig et godt grundlag og det synes jeg virkelig også at det har. Jeg synes, at jeg har fået meget bedre selvtillid i matematik og det har været rigtig lærerigt og mest af alt spændende. Det kom bag på mig, at det kan føles så nemt og forståeligt. Det har været den lærerigeste uge jeg nogensinde har haft.