Vores populære sommerskole er en realitet igen 2023

Mere information kommer snarest. Vi glæder og til igen i år at åbne døren til glade sommer studerende.

Spar penge ved tilmelding inden den 1. Maj

Sommerskolen 2023 bliver i ugerne N/A

Så kender I nogen, som kunne trænge til boost eller forbedring i et fag eller måske vil være hurtigere til at læse, så er vi allerede begyndt at skrive elever op.

Styrk din karakter og byg din fremtid

Den danske sommerferie er utrolig lang – og heldigvis for det. Børnene har godt af at få nydt solen, være sammen med vennerne og få genopladet batterierne, så de er klar til nye opgaver og udfordringer.

Sommerferien er også en tid hvor elever, der har problemer med et eller flere fag i skolen, har mulighed for at dygtiggøre sig. Vi mener,  at vi kan gøre en forskel for danske elever; derfor har vi nu i flere år givet forældre mulighed for at tilmelde deres børn vores sommerskole, hvor vi tager hånd om elevens faglige problemer.

Sammenhold på sommerskolen

Det handler ofte om manglende selvtillid, når en elev ikke klarer sig godt i et fag. Når vi afholder sommerskolen, vil dit barn være omringet af andre børn, der står i samme situation. Udover at dit barn bliver meget bedre udrustet til at klare skolen fremover, opstår der også tit venskaber på sommerskolen.

Vi sørger for at dit barn forstår de forskellige metoder og værktøjer der skal til, for at løse fremtidige problemer inden for faget. Vigtigst af alt sørger vi for, at selvtilliden og lysten til at lære, igen er på plads.

Information

Sommerskole: Der har allerede været stor interesse for vores sommerskole i år, og da der er begrænsede pladser vil tilmelding være først til mølle princippet. Der vil være mulighed for at få et boost i matematik, dansk, engelsk og tysk. Vi laver et individuelt forløb til hver elev ud fra en test inden sommerskolen. Det kan være et eller flere fag.

Vi vil især fokusere på matematik i år, da de danske elevers matematikfærdigheder er kommet bagud i forhold til de lande vi sammenligner os med. Undervisningen er delt op i moduler a 15 timer og vi vil foreslå 2 – 3 moduler, for at det virkelig skal rykke noget. Der vil blive mulighed for at øve videre efter ferien en eller to gange om ugen efter skoletid.


Pris ved tilmelding inden 1. maj:

1 modul        2950,-

2 moduler    4750,-

3 moduler    6950,-

Pris ved tilmelding efter 1. maj

1. modul       3450,-

2. moduler   5450,-

3 moduler    6950,-

Lad os ta’ snak  Tilbage for fuld styrke

  Ingen restriktioner og tilbage til normal hverdag med undervisning.

  Der rengøres grundigt og der sprittes naturligvis af som anbefalingerne siger.

  Jeg glæder mig til at se jer alle under  normale omstændigheder igen og glæder mig især til at kunne åbne min populære sommerskole.

  Vi holder afstand, spritter af og passer på hinanden.

  Vi tager selvfølgelig stadig vores forholdsregler i forhold til corona. Er du eller dine forældre utrygge så ringe eller skriv til mig.