Sommerskolen 2023 er afsluttet – tak for i år.

Sommerskolen bliver i ugerne 26-27-28-29-30-31-32


Spar penge ved tilmelding inden den 1. Maj

Så kender I nogen, som kunne trænge til boost eller forbedring i et fag eller måske vil være hurtigere til at læse, så er vi allerede begyndt at skrive elever op.

Pris ved tilmelding inden 1. maj:

1 modul        2950,-

2 moduler    4750,-

3 moduler    6950,-

Pris ved tilmelding efter 1. maj

1. modul       3450,-

2. moduler   5450,-

3 moduler    6950,-


Styrk din karakter og byg din fremtid

Den danske sommerferie er utrolig lang – og heldigvis for det. Børnene har godt af at få nydt solen, være sammen med vennerne og få genopladet batterierne, så de er klar til nye opgaver og udfordringer.

Sommerferien er også en tid hvor elever, der har problemer med et eller flere fag i skolen, har mulighed for at dygtiggøre sig. Vi mener,  at vi kan gøre en forskel for danske elever; derfor har vi nu i flere år givet forældre mulighed for at tilmelde deres børn vores sommerskole, hvor vi tager hånd om elevens faglige problemer.

Sammenhold på sommerskolen

Det handler ofte om manglende selvtillid, når en elev ikke klarer sig godt i et fag. Når vi afholder sommerskolen, vil dit barn være omringet af andre børn, der står i samme situation. Udover at dit barn bliver meget bedre udrustet til at klare skolen fremover, opstår der også tit venskaber på sommerskolen.

Vi sørger for at dit barn forstår de forskellige metoder og værktøjer der skal til, for at løse fremtidige problemer inden for faget. Vigtigst af alt sørger vi for, at selvtilliden og lysten til at lære, igen er på plads.

Information

Sommerskole: Der har allerede været stor interesse for vores sommerskole i år, og da der er begrænsede pladser vil tilmelding være først til mølle princippet. Der vil være mulighed for at få et boost i matematik, dansk, engelsk og tysk. Vi laver et individuelt forløb til hver elev ud fra en test inden sommerskolen. Det kan være et eller flere fag.

Vi vil især fokusere på matematik i år, da de danske elevers matematikfærdigheder er kommet bagud i forhold til de lande vi sammenligner os med. Undervisningen er delt op i moduler a 15 timer og vi vil foreslå 2 – 3 moduler, for at det virkelig skal rykke noget. Der vil blive mulighed for at øve videre efter ferien en eller to gange om ugen efter skoletid.

Lad os ta’ snak  Nyhedsbrev Februar 23

  Kære elever og forældre

  Der er kommet en del nye elever her i det nye år. De er alle kommet på grund af jeres positive omtale af skolen. Tak for det.

  Der er dog stadig ledige pladser på nogle af holdene.

  Husk: Jeg har også åbent i uge 7.

  Sommerskole

  Vi er allerede begyndt at få de første tilmeldinger til sommerskolen, som i år bliver afholdt i ugerne 26 til 32.

  Pris ved tilmelding inden 1. maj:

  1 modul        2950,-

  2 moduler    4750,-

  3 moduler    6950,-

  Pris ved tilmelding efter 1. maj

  1. modul       3450,-

  2. moduler   5450,-

  3 moduler    6950,-

  Så kender I nogle, som kunne have godt af et boost i et eller flere fag, ville sommerskolen være en god mulighed.

  20% Rabat i December og Januar

  Glædelig jul. Jeg giver denne julerabat på al undervisning i december og januar til nye og eksisterende elever.