Matematikundervisning

Vidste du at?
De fleste matematikproblemer netop skyldes nogle grundlæggende regler, der ikke er kommet rigtigt på plads.

Nu kan vi også tilbyde undervisning og lektiehjælp i matematik på C og B niveau

Plus, minus, gange, brøker, geometri og andengradsligninger, differential – eller integralregning

Matematik er ofte et enten/eller fag, hvor eleven enten elsker at lege med tal, begreber og teorier, eller hader det som pesten. Desværre har mange elever udelukkende et dårligt forhold til matematik, fordi de på et eller andet tidspunkt er faldet bagud, og dermed ikke når at indhente resten af klassen.

I stedet for at se det hele som et ræs, bør man indtage matematik i små bidder – dét kan vi hjælpe dit barn med.

Det store billede

Matematik skiller sig ud fra andre fag i skolen – i hvert fald i starten af skoletiden – ved at være mere fakta-baseret; forstået på den måde, at der i matematik ikke er lige så mange ”rigtige” svar, som man finder i andre fag. Det er derfor et af de fag, som mange elever har problemer med, hvis de ikke har de grundlæggende ting på plads.

Hos os lærer vi eleven at se det store billede. Vi lokaliserer problemet, og går så ellers i gang med at lære eleven de rigtige teknikker og metoder. Når først dét er på plads, kan vi begynde at se fremad.

Matematik er groft sagt en masse små regler: man skal blot kende til dem og øve sig i at bruge dem. Når eleven først begynder at få ”A-HA” øjeblikke, vil glæden til matematik hurtigt vende tilbage.

Lad os ta’ snak


  Tilbage for fuld styrke

  Ingen restriktioner og tilbage til normal hverdag med undervisning.

  Der rengøres grundigt og der sprittes naturligvis af som anbefalingerne siger.

  Jeg glæder mig til at se jer alle under  normale omstændigheder igen og glæder mig især til at kunne åbne min populære sommerskole.

  Vi holder afstand, spritter af og passer på hinanden.

  Vi tager selvfølgelig stadig vores forholdsregler i forhold til corona. Er du eller dine forældre utrygge så ringe eller skriv til mig.

  Frederikke 14 år

  Det jeg har fået ud af sommerugen er, at jeg er blevet bedre til engelsk og jeg har fået en bedre forståelse med engelsk. Jeg synes det har været godt, at man kun var to, og at man også har lavet nogle sjove ting.

  Isabella 10 år

  Jeg kan nu læse de 120 ord uden fejl. Jeg synes også jeg er blevet bedre til at læse og stave. Jeg synes det har været sjovt og vi har også leget nogle lege.

  Maja 7. kl.

  Det har været godt for Maja at være hos Preben, hun er helt klart blevet stærkere og bedre i dansk.

  Lært at læse

  Det har været sjovt at være her. Nu har jeg lært at læse og jeg synes det nu er nemt at skrive. Jeg synes jeg har lært noget.
  Silje 3. klasse

  Nikoline 4. klasse

  Jeg er blevet meget bedre til at læse og stave. Jeg er blevet bedre til at forstå det jeg læser. Det har været sjovt. Nikoline 10 år

  Mads

  Jeg synes,, at jeg har fået godt styr på grammatikken  her på sommerskolen. Nu er jeg klar til at starte i skole.

  Britt

  Jeg har lært at læse og har lyst til at læse nu. Til at starte med havde jeg angst for at læse for andre og fremlægge. Bare ordet læse gjorde mig helt utilpas. men nu læser og staver jeg meget bedre og skolen går meget bedre og Preben har åbnet den verden for mig på en sjov måde. Da jeg gik i 4. klasse fandt vi ud af, at jeg var ordblind og det kørte mig helt ned for jeg følte mig helt anderledes. Nu føler jeg mig som de andre i klassen. Jeg mangler lidt på stavningen endnu, men jeg fortsætter til det bliver godt. Nu tror jeg på det. Så tak for det Preben.

  Emilie 13 år

  Jeg synes det har været dejligt at gå her, er rigtig glad for det. jeg har lavet matematik, dansk og engelsk. Det jeg har været mest glad var engelsk. Jeg kan mærke, jeg vil det mere.