SUCCES

Læs udtalelser og kommentarer fra elever og forældre. Du kan også finde billeder, kommentarer og andet sjov fra skolen på vores facebook side.


avatar

Caroline 7. kl.

Min oplevelse af sommerskolen har været rigtig god. Jeg har fået det grundlæggende engelsk lært, som jeg aldrig havde haft før fra de mindre klasser. Jeg har lært remserne udenad ( de vigtigste). Jeg har fået noget mere selvtillid og er begyndt at tro mere på mig selv i sproget. Der har været nogle ting, som jeg har sprunget lige igennem, fordi jeg godt kunne det, men der har også været en del udfordringer, hvilket jeg kun synes er godt. Jeg har lært en hel masse på blot 5 dage! Tak for hjælpen.

avatar

Isabella 3. kl.

Første gang vidste jeg ikke så meget, men da jeg mødte Preben blev det helt anderledes. Jeg lærte plus og minus og gange og tabellerne.

avatar

Oliver 6. kl.

Jeg har lært at lave ligninger, brøker, dividere metoder og gange metoder.

avatar

Frederik 6. Klasse

Det har været godt. Jeg synes, at jeg er blevet bedre til at læse og skrive. Det har været sjovt at være her. Det har været rart, at man kan tage det i sit eget tempo, så man ikke bliver stresset.

avatar

Ella 8. Klasse

Jeg har lært en masse matematik! Før jeg kom her kunne jeg hverken gange eller dividere, og nu kan jeg det meget mere!! Så jeg vil sige, at jeg har fået stor succes på denne uge. Jeg har fået bedre forståelse for matematik. Jeg er sikker på, at det bliver nemmere og sjovere at lave matematik i skolen nu. Tusind tak Preben.

avatar

Line 9. Klasse

Jeg har personligt fået meget ud af de fem dage, jeg har været elev her . Jeg har lært en masse nyt om nogle ting, jeg ikke helt havde styr på, og jeg føler, at jeg har nået det mål, jeg havde sat mig for. Jeg føler mig nu meget mere klar til at starte på gymnasiet her efter sommerferien. Tak!!

avatar

Isabella Fra 10. Klasse

I mit forløb hos Preben har jeg lært tonsvis af tyske bøjninger, og hvordan man kan bruge og bøje tyske udsagnsord og hvordan man bøjer navneord til flertal. Preben bruger en slags trinlæring, hvilket er mega smart, fordi så kan man starte lige præcis på det trin dit niveau passer til.

avatar

Frederik 7. Klasse

Jeg har lært at regne inde i hovedet. Jeg har også lært bogstavernes lyde. Det er blevet nemmere med dansk og matematik.

avatar

Maja fra 9. Klasse

Jeg har lært hvordan man beregner målestoksforhold, hældningstal, grafer, forskrifter og valuta. Jeg er blevet meget mere sikker på de ting, som jeg laver, specielt prøverne. Jeg føler, at jeg lærer meget mere ved at være på sommerskole end når jeg kun kommer 1,5 timer om ugen.

avatar

Mie Fra 10. Klasse

Jeg har været her i 2 uger og jeg synes det har været 2 virkelig fede uger. Jeg har lært så meget engelsk. Før jeg kom på sommerskole gik jeg let forbi alt engelsk på facebook, men nu er jeg begyndt at interessere for, hvad der egentlig står og kan nu forstå det meste af det , nogle ord skal dog slås op. Men jeg er da godt nok stolt og glad for, at jeg er nået så langt. Har gennemsnitligt lavet 1 mappe engelsk på en dag. Det er simpelthen for vildt.

avatar

Andreas fra 4. Klasse

Jeg har lært at stave og skrive pænt. Jeg har lært rigtig meget på denne uge.

avatar

Emilie fra 9. Klasse

Jeg har fået mere styr på grammatikken. Komma er jeg også blevet bedre til. Jeg er rigtig glad for at have været her. Har fået mere ud af det, end jeg regnede med. Er glad for at der findes denne sommerskole.

avatar

Julie P. Fra 7. Klasse

Jeg synes, at jeg har lært mange nye ord på engelsk. Jeg har også mødt nogle søde mennesker, og jeg har fået frisket meget af det, jeg vidste op, og det er dejligt, fordi jeg skal jo starte i skole på mandag.

avatar

Victor fra 6. Klasse

Jeg har lært en masse engelsk i denne uge og det er godt, for så kan jeg bruge det i skolen. Happy end.

avatar

Julie fra 6. Klasse

Jeg har lært en masse engelsk i denne uge og det er godt, for så kan jeg bruge det i skolen. Happy end.

Emilie_13_aar_hjemmeside

Emilie 13 år

Jeg synes det har været dejligt at gå her, er rigtig glad for det. jeg har lavet matematik, dansk og engelsk. Det jeg har været mest glad var engelsk. Jeg kan mærke, jeg vil det mere.

Deniz_11_aar_hjemmeside

Deniz 11 år

(Sommerskolen 2013)
Jeg er blevet god til at lave minusstykker og bedre til at gange og læse. Det har været sjovt at være på sommerskole. Jeg har mødt mange nye mennesker, haft nogle gode pauser, hvor vi har spillet bordfodbold og dart.

Savita_14år_hjemmeisde

Savita 14 år

(Sommerskolen 2013)
Jeg har fået meget ud af sommerskolen. Jeg har lært mange nye engelske ord. Det har været lige tilpas. Jeg kunne forstå alt og det gik i mit tempo. Jeg har også lært nye mennesker at kende og de har været flinke og søde. Det er en uge jeg aldrig vil glemme. Den har hjulpet mig meget med det fag, jeg havde svært ved, og jeg er ligeglad med om det går ud over min sommerferie, for det er det værd og Preben du skal have ros for godt arbejde.

mike3

Mike 7 år

Tak for hjælpen. Jeg synes du var god til at hjælpe mig.

Mikes mor er også meget glad. Mike skulle have gået o. kl. om, fordi han ikke kunne læse, startede så hos mig og fik lov til at komme i 1. kl. , og nu midt i 1. kl. er han en af de bedste til at læse i klassen.

avatar

Emil 16 år

Det her kursus ( 1 uge) har givet mig en del redskaber, som vil kunne hjælpe mig fremover. Det er nogle andre redskaber og de læres på andre måder end i folkeskolen og er helt klart rigtig godt, hvis man er lidt bagud med stavningen.

avatar

Linnea fra 6 klasse

Jeg er blevet meget bedre til engelsk end for et halvt år siden. Jeg er også blevet mere selvsikker, når jeg læser og jeg har fået et godt ordforråd.

avatar

Freia 11 år

Det har været mega sjovt at være her på sommerskolen. Jeg har fået lært en masse matematik og jeg har fået nogle gode venner. Det var en vild god uge. Tak Preben.

avatar

Carl Emil fra 6 klasse

Da jeg kom var jeg ikke god til at stave, men nu er jeg blevet meget bedre og jeg går ikke i stå, når der er et ord jeg ikke kan. Jeg har også lært nogle gode regler. Tak for hjælpen.

avatar

Anna 11 år

Det har været sjovt og jeg har lært en masse matematik på denne sommerskole. Jeg har også fået nogle nye venner.