Victor fra 6. Klasse

Jeg har lært en masse engelsk i denne uge og det er godt, for så kan jeg bruge det i skolen. Happy end.

Julie P. Fra 7. Klasse

Jeg synes, at jeg har lært mange nye ord på engelsk. Jeg har også mødt nogle søde mennesker, og jeg har fået frisket meget af det, jeg vidste op, og det er dejligt, fordi jeg skal jo starte i skole på mandag.

Emilie fra 9. Klasse

Jeg har fået mere styr på grammatikken. Komma er jeg også blevet bedre til. Jeg er rigtig glad for at have været her. Har fået mere ud af det, end jeg regnede med. Er glad for at der findes denne sommerskole.

Andreas fra 4. Klasse

Jeg har lært at stave og skrive pænt. Jeg har lært rigtig meget på denne uge.

Mie Fra 10. Klasse

Jeg har været her i 2 uger og jeg synes det har været 2 virkelig fede uger. Jeg har lært så meget engelsk. Før jeg kom på sommerskole gik jeg let forbi alt engelsk på facebook, men nu er jeg begyndt at interessere for, hvad der egentlig står og kan nu forstå det meste af det , nogle ord skal dog slås op. Men jeg er da godt nok stolt og glad for, at jeg er nået så langt. Har gennemsnitligt lavet 1 mappe engelsk på en dag. Det er simpelthen for vildt.

Maja fra 9. Klasse

Jeg har lært hvordan man beregner målestoksforhold, hældningstal, grafer, forskrifter og valuta. Jeg er blevet meget mere sikker på de ting, som jeg laver, specielt prøverne. Jeg føler, at jeg lærer meget mere ved at være på sommerskole end når jeg kun kommer 1,5 timer om ugen.

Frederik 7. Klasse

Jeg har lært at regne inde i hovedet. Jeg har også lært bogstavernes lyde. Det er blevet nemmere med dansk og matematik.

Isabella Fra 10. Klasse

I mit forløb hos Preben har jeg lært tonsvis af tyske bøjninger, og hvordan man kan bruge og bøje tyske udsagnsord og hvordan man bøjer navneord til flertal. Preben bruger en slags trinlæring, hvilket er mega smart, fordi så kan man starte lige præcis på det trin dit niveau passer til.

Hjælp os med at blive bedre

Din mening er vigtig
Vi vil gerne høre din mening og ris og ros er meget velkomment. Vi arbejder hårdt for at give dig eller dit barn den bedste oplevelse. Kan Vi gøre noget anderledes, eller er du/dit barn tilfreds med forløbet og oplevelsen?  12345

  Lad os ta’ snak


   Nyhedsbrev Februar 23

   Kære elever og forældre

   Der er kommet en del nye elever her i det nye år. De er alle kommet på grund af jeres positive omtale af skolen. Tak for det.

   Der er dog stadig ledige pladser på nogle af holdene.

   Husk: Jeg har også åbent i uge 7.

   Sommerskole

   Vi er allerede begyndt at få de første tilmeldinger til sommerskolen, som i år bliver afholdt i ugerne 26 til 32.

   Pris ved tilmelding inden 1. maj:

   1 modul        2950,-

   2 moduler    4750,-

   3 moduler    6950,-

   Pris ved tilmelding efter 1. maj

   1. modul       3450,-

   2. moduler   5450,-

   3 moduler    6950,-

   Så kender I nogle, som kunne have godt af et boost i et eller flere fag, ville sommerskolen være en god mulighed.

   20% Rabat i December og Januar

   Glædelig jul. Jeg giver denne julerabat på al undervisning i december og januar til nye og eksisterende elever.