Karla

Jeg har lært, hvordan man dividere og ganger brøker, og jeg har lært hvordan man bruger Wordmat og lært alt muligt om Geogebra. Jeg har også lært noget engelsk og noget geometri, måling og ligninger.

Karla

Fantastisk oplevelse – et skoletilbud med masser af rummelighed og plads til individuelle behov

Vores søn startede hos Studyhouse d. 3. januar 2023 efter næsten 2 års skolevægring. Han manglede hele 8. klasse og halvdelen af 9. klasse. Vi kendte Studyhouse fra bekendte der havde anbefalet det og kendte det fra vores datter der havde benyttet det kortvarig . Da de skoletilbud der var tilbud ikke virkede,  havde vi en kort snak med Preben og han mente godt at han kunne føre  ham op til 9. klasses afgangsprøve i dansk og matematik. Med sin rolige og pragmatiske tilgang, lykkedes det at få genskabt vores søns glæde ved at lære og blive udfordret, og det hele endte med at han bestod alle prøver i både dansk og matematik, så han nu har fået mod på at starte i 10. klasse efter sommerferien.

Studyhouse får vores allervarmeste anbefalinger – et skoletilbud med masser af rummelighed og plads til individuelle behov 🙂

Victor

Det er blevet lettere at læse og hurtigere at lave lektier. jeg er blevet bedre til at læse

Viktor 6. kl.

Her lærer du meget helt op til de stor detaljer og ned til de små detaljer. Du lærer også om stumt d og g. Det er jeg rigtig glad for.

Hjælp os med at blive bedre

Din mening er vigtig
Vi vil gerne høre din mening og ris og ros er meget velkomment. Vi arbejder hårdt for at give dig eller dit barn den bedste oplevelse. Kan Vi gøre noget anderledes, eller er du/dit barn tilfreds med forløbet og oplevelsen?    12345

    Lad os ta’ snak