Coaching i karrierevalg

Vidste du at? Danskerne har i årevis taget brug af personlige samtaler med en coach, vi kan bedre kan takle stress og præstationsangst, så vi lettere kan få gang i karrieren eller endda i en hel virksomhed.


Her i 2016 er der så mange muligheder når det kommer til job og karriere, at det næsten er umuligt at vælge. Når vi er små er vi stensikre på, at vi vil være politimænd, jægerpiloter, prinsesser, brandmænd, læger og pædagoger, men når man er gammel nok til at stå i selve situationen, vil man ofte noget helt andet.Som konsulent inden for karrierecoaching, (Foundations of Brilliance) er jeg stødt på rigtig mange fantastiske unge mænd og kvinder, som har haft store mål og ambitioner, men som lige har manglet dét, som en coach kan give, for at komme i gang.

Hvad skal jeg blive? Ofte ligger karrierevalget lige under næsen, uden man selv opdager det. En coach kan hjælpe dig med at opdage, hvad det er du egentlig har lyst til at bruge dit liv på. De færreste af os ønsker at have et højtbetalt job, som til gengæld langsomt suger livskraften ud af os – det gælder om at finde en balance. Jeg kan hjælpe dig godt på vej ved at udarbejde en karriereplan, som tager højde for dine interesser, ønsker og færdigheder. På den måde slipper du for at bruge de næste 5-10 år, på at hoppe mellem uddannelser, du dybest set ikke bryder dig om.

Hvis du ønsker at tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig på vej med uddannelse eller karriere, skal du blot udfylde kontaktformularen til højre.

Lad os ta’ snak


  Tilbage for fuld styrke

  Ingen restriktioner og tilbage til normal hverdag med undervisning.

  Der rengøres grundigt og der sprittes naturligvis af som anbefalingerne siger.

  Jeg glæder mig til at se jer alle under  normale omstændigheder igen og glæder mig især til at kunne åbne min populære sommerskole.

  Vi holder afstand, spritter af og passer på hinanden.

  Vi tager selvfølgelig stadig vores forholdsregler i forhold til corona. Er du eller dine forældre utrygge så ringe eller skriv til mig.

  Line 9. Klasse

  Jeg har personligt fået meget ud af de fem dage, jeg har været elev her . Jeg har lært en masse nyt om nogle ting, jeg ikke helt havde styr på, og jeg føler, at jeg har nået det mål, jeg havde sat mig for. Jeg føler mig nu meget mere klar til at starte på gymnasiet her efter sommerferien. Tak!!

  Ella 8. Klasse

  Jeg har lært en masse matematik! Før jeg kom her kunne jeg hverken gange eller dividere, og nu kan jeg det meget mere!! Så jeg vil sige, at jeg har fået stor succes på denne uge. Jeg har fået bedre forståelse for matematik. Jeg er sikker på, at det bliver nemmere og sjovere at lave matematik i skolen nu. Tusind tak Preben.

  Frederik 6. Klasse

  Det har været godt. Jeg synes, at jeg er blevet bedre til at læse og skrive. Det har været sjovt at være her. Det har været rart, at man kan tage det i sit eget tempo, så man ikke bliver stresset.

  Oliver 6. kl.

  Jeg har lært at lave ligninger, brøker, dividere metoder og gange metoder.

  Isabella 3. kl.

  Første gang vidste jeg ikke så meget, men da jeg mødte Preben blev det helt anderledes. Jeg lærte plus og minus og gange og tabellerne.

  Caroline 7. kl.

  Min oplevelse af sommerskolen har været rigtig god. Jeg har fået det grundlæggende engelsk lært, som jeg aldrig havde haft før fra de mindre klasser. Jeg har lært remserne udenad ( de vigtigste). Jeg har fået noget mere selvtillid og er begyndt at tro mere på mig selv i sproget. Der har været nogle ting, som jeg har sprunget lige igennem, fordi jeg godt kunne det, men der har også været en del udfordringer, hvilket jeg kun synes er godt. Jeg har lært en hel masse på blot 5 dage! Tak for hjælpen.

  Deniz 11 år

  (Sommerskole)
  Jeg er blevet god til at lave minusstykker og bedre til at gange og læse. Det har været sjovt at være på sommerskole. Jeg har mødt mange nye mennesker, haft nogle gode pauser, hvor vi har spillet bordfodbold og dart.

  Mike 7 år

  Tak for hjælpen. Jeg synes du var god til at hjælpe mig.

  Mikes mor er også meget glad. Mike skulle have gået o. kl. om, fordi han ikke kunne læse, startede så hos mig og fik lov til at komme i 1. kl. , og nu midt i 1. kl. er han en af de bedste til at læse i klassen.