Coaching i karrierevalg

Vidste du at? Danskerne har i årevis taget brug af personlige samtaler med en coach, vi kan bedre kan takle stress og præstationsangst, så vi lettere kan få gang i karrieren eller endda i en hel virksomhed.


Her i 2016 er der så mange muligheder når det kommer til job og karriere, at det næsten er umuligt at vælge. Når vi er små er vi stensikre på, at vi vil være politimænd, jægerpiloter, prinsesser, brandmænd, læger og pædagoger, men når man er gammel nok til at stå i selve situationen, vil man ofte noget helt andet.Som konsulent inden for karrierecoaching, (Foundations of Brilliance) er jeg stødt på rigtig mange fantastiske unge mænd og kvinder, som har haft store mål og ambitioner, men som lige har manglet dét, som en coach kan give, for at komme i gang.

Hvad skal jeg blive? Ofte ligger karrierevalget lige under næsen, uden man selv opdager det. En coach kan hjælpe dig med at opdage, hvad det er du egentlig har lyst til at bruge dit liv på. De færreste af os ønsker at have et højtbetalt job, som til gengæld langsomt suger livskraften ud af os – det gælder om at finde en balance. Jeg kan hjælpe dig godt på vej ved at udarbejde en karriereplan, som tager højde for dine interesser, ønsker og færdigheder. På den måde slipper du for at bruge de næste 5-10 år, på at hoppe mellem uddannelser, du dybest set ikke bryder dig om.

Hvis du ønsker at tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig på vej med uddannelse eller karriere, skal du blot udfylde kontaktformularen til højre.

Lad os ta’ snak


  Tilbage for fuld styrke

  Ingen restriktioner og tilbage til normal hverdag med undervisning.

  Der rengøres grundigt og der sprittes naturligvis af som anbefalingerne siger.

  Jeg glæder mig til at se jer alle under  normale omstændigheder igen og glæder mig især til at kunne åbne min populære sommerskole.

  Vi holder afstand, spritter af og passer på hinanden.

  Vi tager selvfølgelig stadig vores forholdsregler i forhold til corona. Er du eller dine forældre utrygge så ringe eller skriv til mig.

  Victor fra 6. Klasse

  Jeg har lært en masse engelsk i denne uge og det er godt, for så kan jeg bruge det i skolen. Happy end.

  Julie P. Fra 7. Klasse

  Jeg synes, at jeg har lært mange nye ord på engelsk. Jeg har også mødt nogle søde mennesker, og jeg har fået frisket meget af det, jeg vidste op, og det er dejligt, fordi jeg skal jo starte i skole på mandag.

  Emilie fra 9. Klasse

  Jeg har fået mere styr på grammatikken. Komma er jeg også blevet bedre til. Jeg er rigtig glad for at have været her. Har fået mere ud af det, end jeg regnede med. Er glad for at der findes denne sommerskole.

  Andreas fra 4. Klasse

  Jeg har lært at stave og skrive pænt. Jeg har lært rigtig meget på denne uge.

  Mie Fra 10. Klasse

  Jeg har været her i 2 uger og jeg synes det har været 2 virkelig fede uger. Jeg har lært så meget engelsk. Før jeg kom på sommerskole gik jeg let forbi alt engelsk på facebook, men nu er jeg begyndt at interessere for, hvad der egentlig står og kan nu forstå det meste af det , nogle ord skal dog slås op. Men jeg er da godt nok stolt og glad for, at jeg er nået så langt. Har gennemsnitligt lavet 1 mappe engelsk på en dag. Det er simpelthen for vildt.

  Maja fra 9. Klasse

  Jeg har lært hvordan man beregner målestoksforhold, hældningstal, grafer, forskrifter og valuta. Jeg er blevet meget mere sikker på de ting, som jeg laver, specielt prøverne. Jeg føler, at jeg lærer meget mere ved at være på sommerskole end når jeg kun kommer 1,5 timer om ugen.

  Frederik 7. Klasse

  Jeg har lært at regne inde i hovedet. Jeg har også lært bogstavernes lyde. Det er blevet nemmere med dansk og matematik.

  Isabella Fra 10. Klasse

  I mit forløb hos Preben har jeg lært tonsvis af tyske bøjninger, og hvordan man kan bruge og bøje tyske udsagnsord og hvordan man bøjer navneord til flertal. Preben bruger en slags trinlæring, hvilket er mega smart, fordi så kan man starte lige præcis på det trin dit niveau passer til.