Coaching i karrierevalg

Vidste du at? Danskerne har i årevis taget brug af personlige samtaler med en coach, vi kan bedre kan takle stress og præstationsangst, så vi lettere kan få gang i karrieren eller endda i en hel virksomhed.


Her i 2016 er der så mange muligheder når det kommer til job og karriere, at det næsten er umuligt at vælge. Når vi er små er vi stensikre på, at vi vil være politimænd, jægerpiloter, prinsesser, brandmænd, læger og pædagoger, men når man er gammel nok til at stå i selve situationen, vil man ofte noget helt andet.Som konsulent inden for karrierecoaching, (Foundations of Brilliance) er jeg stødt på rigtig mange fantastiske unge mænd og kvinder, som har haft store mål og ambitioner, men som lige har manglet dét, som en coach kan give, for at komme i gang.

Hvad skal jeg blive? Ofte ligger karrierevalget lige under næsen, uden man selv opdager det. En coach kan hjælpe dig med at opdage, hvad det er du egentlig har lyst til at bruge dit liv på. De færreste af os ønsker at have et højtbetalt job, som til gengæld langsomt suger livskraften ud af os – det gælder om at finde en balance. Jeg kan hjælpe dig godt på vej ved at udarbejde en karriereplan, som tager højde for dine interesser, ønsker og færdigheder. På den måde slipper du for at bruge de næste 5-10 år, på at hoppe mellem uddannelser, du dybest set ikke bryder dig om.

Hvis du ønsker at tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig på vej med uddannelse eller karriere, skal du blot udfylde kontaktformularen til højre.

Lad os ta’ snak


  Tilbage for fuld styrke

  Ingen restriktioner og tilbage til normal hverdag med undervisning.

  Der rengøres grundigt og der sprittes naturligvis af som anbefalingerne siger.

  Jeg glæder mig til at se jer alle under  normale omstændigheder igen og glæder mig især til at kunne åbne min populære sommerskole.

  Vi holder afstand, spritter af og passer på hinanden.

  Vi tager selvfølgelig stadig vores forholdsregler i forhold til corona. Er du eller dine forældre utrygge så ringe eller skriv til mig.

  Frederikke 14 år

  Det jeg har fået ud af sommerugen er, at jeg er blevet bedre til engelsk og jeg har fået en bedre forståelse med engelsk. Jeg synes det har været godt, at man kun var to, og at man også har lavet nogle sjove ting.

  Isabella 10 år

  Jeg kan nu læse de 120 ord uden fejl. Jeg synes også jeg er blevet bedre til at læse og stave. Jeg synes det har været sjovt og vi har også leget nogle lege.

  Maja 7. kl.

  Det har været godt for Maja at være hos Preben, hun er helt klart blevet stærkere og bedre i dansk.

  Lært at læse

  Det har været sjovt at være her. Nu har jeg lært at læse og jeg synes det nu er nemt at skrive. Jeg synes jeg har lært noget.
  Silje 3. klasse

  Nikoline 4. klasse

  Jeg er blevet meget bedre til at læse og stave. Jeg er blevet bedre til at forstå det jeg læser. Det har været sjovt. Nikoline 10 år

  Mads

  Jeg synes,, at jeg har fået godt styr på grammatikken  her på sommerskolen. Nu er jeg klar til at starte i skole.

  Britt

  Jeg har lært at læse og har lyst til at læse nu. Til at starte med havde jeg angst for at læse for andre og fremlægge. Bare ordet læse gjorde mig helt utilpas. men nu læser og staver jeg meget bedre og skolen går meget bedre og Preben har åbnet den verden for mig på en sjov måde. Da jeg gik i 4. klasse fandt vi ud af, at jeg var ordblind og det kørte mig helt ned for jeg følte mig helt anderledes. Nu føler jeg mig som de andre i klassen. Jeg mangler lidt på stavningen endnu, men jeg fortsætter til det bliver godt. Nu tror jeg på det. Så tak for det Preben.

  Emilie 13 år

  Jeg synes det har været dejligt at gå her, er rigtig glad for det. jeg har lavet matematik, dansk og engelsk. Det jeg har været mest glad var engelsk. Jeg kan mærke, jeg vil det mere.