Coaching i karrierevalg

Vidste du at? Danskerne har i årevis taget brug af personlige samtaler med en coach, vi kan bedre kan takle stress og præstationsangst, så vi lettere kan få gang i karrieren eller endda i en hel virksomhed.


Her i 2016 er der så mange muligheder når det kommer til job og karriere, at det næsten er umuligt at vælge. Når vi er små er vi stensikre på, at vi vil være politimænd, jægerpiloter, prinsesser, brandmænd, læger og pædagoger, men når man er gammel nok til at stå i selve situationen, vil man ofte noget helt andet.

Som konsulent inden for karrierecoaching, (Foundations of Brilliance) er jeg stødt på rigtig mange fantastiske unge mænd og kvinder, som har haft store mål og ambitioner, men som lige har manglet dét, som en coach kan give, for at komme i gang.

Hvad skal jeg blive? Ofte ligger karrierevalget lige under næsen, uden man selv opdager det. En coach kan hjælpe dig med at opdage, hvad det er du egentlig har lyst til at bruge dit liv på. De færreste af os ønsker at have et højtbetalt job, som til gengæld langsomt suger livskraften ud af os – det gælder om at finde en balance. Jeg kan hjælpe dig godt på vej ved at udarbejde en karriereplan, som tager højde for dine interesser, ønsker og færdigheder. På den måde slipper du for at bruge de næste 5-10 år, på at hoppe mellem uddannelser, du dybest set ikke bryder dig om.

Hvis du ønsker at tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig på vej med uddannelse eller karriere, skal du blot udfylde kontaktformularen til højre.

Lad os ta’ en snak