Line 9. Klasse

Jeg har personligt fået meget ud af de fem dage, jeg har været elev her . Jeg har lært en masse nyt om nogle ting, jeg ikke helt havde styr på, og jeg føler, at jeg har nået det mål, jeg havde sat mig for. Jeg føler mig nu meget mere klar til at starte på gymnasiet her efter sommerferien. Tak!!

Ella 8. Klasse

Jeg har lært en masse matematik! Før jeg kom her kunne jeg hverken gange eller dividere, og nu kan jeg det meget mere!! Så jeg vil sige, at jeg har fået stor succes på denne uge. Jeg har fået bedre forståelse for matematik. Jeg er sikker på, at det bliver nemmere og sjovere at lave matematik i skolen nu. Tusind tak Preben.

Frederik 6. Klasse

Det har været godt. Jeg synes, at jeg er blevet bedre til at læse og skrive. Det har været sjovt at være her. Det har været rart, at man kan tage det i sit eget tempo, så man ikke bliver stresset.

Oliver 6. kl.

Jeg har lært at lave ligninger, brøker, dividere metoder og gange metoder.

Isabella 3. kl.

Første gang vidste jeg ikke så meget, men da jeg mødte Preben blev det helt anderledes. Jeg lærte plus og minus og gange og tabellerne.

Caroline 7. kl.

Min oplevelse af sommerskolen har været rigtig god. Jeg har fået det grundlæggende engelsk lært, som jeg aldrig havde haft før fra de mindre klasser. Jeg har lært remserne udenad ( de vigtigste). Jeg har fået noget mere selvtillid og er begyndt at tro mere på mig selv i sproget. Der har været nogle ting, som jeg har sprunget lige igennem, fordi jeg godt kunne det, men der har også været en del udfordringer, hvilket jeg kun synes er godt. Jeg har lært en hel masse på blot 5 dage! Tak for hjælpen.

Deniz 11 år

(Sommerskole)
Jeg er blevet god til at lave minusstykker og bedre til at gange og læse. Det har været sjovt at være på sommerskole. Jeg har mødt mange nye mennesker, haft nogle gode pauser, hvor vi har spillet bordfodbold og dart.

Mike 7 år

Tak for hjælpen. Jeg synes du var god til at hjælpe mig.

Mikes mor er også meget glad. Mike skulle have gået o. kl. om, fordi han ikke kunne læse, startede så hos mig og fik lov til at komme i 1. kl. , og nu midt i 1. kl. er han en af de bedste til at læse i klassen.

Hjælp os med at blive bedre

Din mening er vigtig
Vi vil gerne høre din mening og ris og ros er meget velkomment. Vi arbejder hårdt for at give dig eller dit barn den bedste oplevelse. Kan Vi gøre noget anderledes, eller er du/dit barn tilfreds med forløbet og oplevelsen?  12345

  Lad os ta’ snak


   Nyhedsbrev Februar 23

   Kære elever og forældre

   Der er kommet en del nye elever her i det nye år. De er alle kommet på grund af jeres positive omtale af skolen. Tak for det.

   Der er dog stadig ledige pladser på nogle af holdene.

   Husk: Jeg har også åbent i uge 7.

   Sommerskole

   Vi er allerede begyndt at få de første tilmeldinger til sommerskolen, som i år bliver afholdt i ugerne 26 til 32.

   Pris ved tilmelding inden 1. maj:

   1 modul        2950,-

   2 moduler    4750,-

   3 moduler    6950,-

   Pris ved tilmelding efter 1. maj

   1. modul       3450,-

   2. moduler   5450,-

   3 moduler    6950,-

   Så kender I nogle, som kunne have godt af et boost i et eller flere fag, ville sommerskolen være en god mulighed.

   20% Rabat i December og Januar

   Glædelig jul. Jeg giver denne julerabat på al undervisning i december og januar til nye og eksisterende elever.